Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /mnt/web121/a3/43/58752943/htdocs/WordPress_01/wp-content/themes/fitness-club/single.php on line 106 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /mnt/web121/a3/43/58752943/htdocs/WordPress_01/wp-content/themes/fitness-club/single.php on line 121

De consulent van de WMO

24 januari 2023door MTB Zorg
man-597178_640.jpg

Een WMO consulent is iemand die werkt voor de gemeente en helpt mensen met een beperking, een chronische ziekte of iemand met andere problemen bij het regelen van ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld gaan om hulp en ondersteuning bij het huishouden, vervoer naar het ziekenhuis of het aanpassen van een woning, maar ook individuele begeleiding van MTB Zorg. De WMO consulent kijkt naar de situatie van de persoon en helpt bij het vinden van de juiste ondersteuning en hulpmiddelen. De consulent helpt ook bij het aanvragen van vergoedingen voor deze ondersteuning

door MTB Zorg

Hi, ik ben Marjon, 52 jaar, ambulant begeleider en verpleegkundige. Tevens eigenaar van MTB Zorg. Ik informeer je graag