IK HEB EEN KLACHT, WAT NU?


Een klacht is natuurlijk super vervelend. Hiervoor hebben we een klachtenregeling. Die kan je downloaden en inzien via de onderstaande knop. Probeer het anders eerst eens uit te praten met je begeleider. Vaak is er wel een oplossing voor je klacht.


Bekijk hier de klachtenregeling van MTB Zorg

MTB ZORG WERKT BUITEN DE KADERS, MAAR BINNEN DE LIJNTJES


MTB Zorg begeleidt cliënten met meervoudige problematiek, die in de reguliere zorg vaak niet terecht kunnen. Wij bieden hen de houvast, begeleiding en zorg die ze nodig hebben. Daarnaast maken wij zo nodig gebruik van ons brede netwerk om de samen opgestelde doelen te realiseren.

Onze manier van werken overstijgt een specifieke doelgroep of problematiek. Onze ambulant begeleiders zijn professionals die buiten de kaders denken en werken. Ze doen wat nodig is, ongeacht tijd en plaats. Op een menselijke en gelijkwaardige manier. Ze stellen zich flexibel op en durven een vertrouwensband aan te gaan met de cliënt, van mens tot mens. Daarmee gaat MTB Zorg terug naar de basis van goede, laagdrempelige zorg.


GEEN 9 TOT 5 MENTALITEIT

MTB Zorg is altijd geopend. Want wij weten dat problemen niet altijd opgelost zijn voor sluitingstijd van het kantoor. Dus heb je een probleem? Wij staan 24/7 voor je klaar.

WIJ BIEDEN BETROKKENHEID

We helpen je vanuit betrokkenheid! Dat kost ons meer energie, maar behaalt ook veel meer resultaat!

WOON JE IN OVERIJSSEL?

In Nederland dient een zorgverlener een overeenkomst te sluiten met de gemeente. In Overijssel hebben wij met de meeste gemeentes een overeenkomst gesloten om zorg te kunnen bieden aan je.