MTB ZORG?
GEEN 9 TOT 5 MENTALITEIT

MTB Zorg is altijd geopend. Want wij weten dat problemen niet altijd opgelost zijn voor sluitingstijd van het kantoor. Dus heb je een probleem? Wij staan 24/7 voor je klaar.


ZORG WAARBIJ JIJ CENTRAAL STAAT

MTB Zorg kent verschillende samenwerkingsverbanden met diverse zorgverleners. Bij (complexe) problemen kunnen we dus snel schakelen om je de beste hulp te bieden. Er is een ding dat we altijd doen. We zetten jou centraal in de zorg die we aanbieden.


WOON JE IN OVERIJSSEL?

In Nederland dient een zorgverlener een overeenkomst te sluiten met de gemeente. In Overijssel hebben wij met de meeste van die gemeenten een overeenkomst gesloten om zorg te kunnen bieden.

MTB ZORG? WAAR STAAT DAT VOOR?

Een korte introductie

MTB is de afkorting van mijn naam Marjon ter Braak en zorg is wat ik met MTB Zorg biedt. Ik heb al flink wat jaren ervaring in de verslavingszorg en de ambulante begeleiding. In 2018 ben ik begonnen met MTB Zorg en inmiddels werk ik met een klein team samen om je zorg te kunnen bieden. Hieronder kun je zien waar MTB Zorg (ik en mijn collega’s) je mee kunnen helpen. Mocht je advies of begeleiding nodig hebben dan zul je merken dat wij het net even iets anders doen.IK HEB

EEN VERSLAVING

Verslaafd aan een middel? Wij kunnen je helpen

PLAN EEN AFSPRAAK


IK HEB DENK IK

GEDRAGSPROBLEMEN

Heb je het gevoel dat je niet altijd goed op een situatie reageerd? Laat het ons weten.

PLAN EEN AFSPRAAK


IK HEB PROBLEMEN MET MIJN

FINANCIEN

Heb je (grote) financiele problemen en daardoor op verschillende vlakken ook problemen? Laat ons je helpen.

PLAN EEN AFSPRAAK


ER ZIJN PROBLEMEN

IN HET GEZIN

Zijn er problemen in de opvoeding of andere gezinsproblemen? Laat het ons weten en we zoeken naar een oplossing.

VRAAG ONS ADVIES