HULP BIJ EEN MEDICIJNVERSLAVING

Iedereen slikt weleens een paracetamol, ibuprofen of diclofenac. We hebben allemaal weleens pijn die we willen of moeten onderdrukken en daar zijn pijnstillers heel erg geschikt voor. Maar een half miljoen Nederlanders gebruikt medicijnen op een andere manier: om de verslaving te stillen. Het gaat dan niet alleen om pijnstillers. De verslavende medicijnen zijn grofweg onder te verdelen in twee groepen: opiaten als morfine en benzodiazepinen als oxazepam en lorazepam.

Wij kunnen je helpen met je verslaving aan medicijnen

Het is lastig, maar niet onmogelijk, om van medicijnen af te kicken. Je bent om een reden begonnen met de pillen (pijn, slapeloosheid of angst) en als je stopt met het slikken van je medicijnen, komen de klachten in alle hevigheid terug. Toch is het belangrijk snel af te rekenen met je verslaving, zodat je verdere schade voorkomt.

WAAR KOMT JE VERSLAVING VANDAAN?

Eerst gaan we op zoek naar de oorsprong van de verslaving

SAMEN OP ZOEK

Samen gaan we op zoek naar oplossingen. Je ziet ze nu misschien niet, maar ze zijn er wel degelijk!

VRAAG ONZE HULP!

Een medicijnverslaving ontstaat niet zomaar. Wij hebben veel clienten met hetzelfde probleem. We komen graag met je in contact om tot oplossingen te komen. Want die zijn er!Het wordt nooit makkelijker…

MAAR WIJ KUNNEN JE ECHT VERDER HELPEN

We snappen heel goed dat het veel moed nodig heeft om te stoppen met de medicijnen. We helpen je met de juiste begeleiding om niet alleen af te rekenen met de medicijnen, maar ook met je verslaving. Je hoeft niet bang te zijn; wij kennen de klappen van de zweep en weten als geen ander hoe je je voelt. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP