ER IS VEEL

RUZIE EN ONENIGHEID

Als er in een gezin veel ruzie wordt gemaakt, vaak onenigheid is en felle discussies worden gevoerd, kan dat voor veel stress en verdriet zorgen. Bij alle gezinsleden, maar vooral ook bij de kinderen.


IK WIL HULP


ER IS IEMAND

OVERLEDEN

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met afscheid, verlies en het verdriet dat daarbij gevoeld wordt. Dit zorgt voor veel verdriet en verwarring, zeker als het net gebeurd is. Meestal wordt het verdriet na een tijdje minder heftig en lukt het om de draad van je leven weer op te pakken. Maar soms blijft het verdriet overheersen.


IK WIL HULP


IK HEB EEN

NARE GEBEURTENIS MEEGEMAAKT

Soms maak je iets enorm heftigs mee, dat kan ook als gezin zo zijn. Het verwerken van zo’n gebeurtenis kost tijd, maar gaat meestal vanzelf. Soms lukt dat niet, en blijven jullie last houden van wat er gebeurd is. Is dat bij jullie het geval, dan is het verstandig om hulp te zoeken.


IK ZOEK ADVIES


ER SPELEN ANDERE

GEZINSPROBLEMEN

Niet alle gezinsproblemen staan hier op de website. Ieder gezin is natuurlijk ook uniek en kent eigen problemen. Denk je advies of hulp nodig te hebben bij problemen binnen je gezin? Bel ons eens.


IK BEN OP ZOEK NAAR ADVIES