IK HEB LAST VAN

ANGST EN PANIEK

Wist je dat angst eigenlijk een heel gezonde reactie is? Iedereen is namelijk wel ergens bang voor. Maar het is niet gezond als je alleen nog maar bezig bent met je angst. Je durft bijvoorbeeld niet meer met de trein, denkt steeds dat je een ernstige ziekte hebt of wilt niet meer naar plekken waar veel mensen zijn. Het is verstandig hier hulp voor te zoeken.


IK ZOEK ADVIES


IK HEB LAST VAN

SOMBERHEID EN DEPRESSIES

Iedereen voelt zich wel eens down. Maar zo’n dipje duurt geen weken. Heb je langdurig last van een gevoel van somberheid, lusteloosheid of huilbuien? Heb je nergens zin in en vind je het lastig om nog van dingen te genieten? Dan is er mogelijk sprake van een depressie.


IK ZOEK ADVIES


IK HEB

EEN MOEIZAME JEUGD GEHAD

Vanaf het moment dat je geboren wordt, ga je je hechten aan je ouders of verzorgers. Hechten betekent dat jullie een band opbouwen, een relatie. Het geeft een kind een veilig gevoel, je weet dat er van je gehouden wordt. Soms gaat er iets mis in de hechting. Daar kun je veel last van hebben, ook later nog. Een goed voorbeeld zijn adoptiekinderen of kinderen uit een gezin met veel problemen.


IK ZOEK ADVIES


ER SPELEN

ANDERE (GEDRAGS)PROBLEMEN

Heb je erg vaak last van hoofdpijn, buikpijn of vermoeidheid en is het niet duidelijk waar de klachten vandaan komen? Kan de (huis)arts je niet helpen? Als er geen oorzaak gevonden wordt voor je klachten, dan wil dat niet zeggen dat ze niet echt zijn. Je kunt er ook behoorlijk last van hebben en het kan je gedrag beïnvloeden. Denk je advies of hulp nodig te hebben? Bel ons gerust eens.


IK BEN OP ZOEK NAAR ADVIES