HULP BIJ EEN COCAINEVERSLAVING

Het is nog niet zo ingeburgerd als alcohol, maar coke wordt door steeds meer mensen gebruikt. Cocaïne lijkt een ideaal middel voor een festival, want het is een stimulerend middel dat je het gevoel geeft dat je de hele wereld aan kan. Voor maximaal een uur voel je je onoverwinnelijk en dat gevoel wil je vasthouden. Dus je gebruikt daarom meerdere keren op een dag. De dag(en) daarna voel je je moe en depressief. En wat is dan, denk je, de beste oplossing? Weer cocaïne snuiven of crack roken.

Wij kunnen je helpen met je verslaving aan cocaine

Cocaïne doet een hoop met je. Ondanks dat je denkt dat je je uitweg hebt gevonden in de coke, is het echt beter om te stoppen met het gebruik hiervan. Vaak heb je ook geen idee wat je precies gebruikt, omdat cocaïne altijd versneden is met andere dingen. En met ‘dingen’ bedoel we kankerverwekkende pijnstillers en middelen waar je zware infecties van krijgt.

WAAR KOMT JE VERSLAVING VANDAAN?

Eerst gaan we op zoek naar de oorsprong van de verslaving

SAMEN OP ZOEK

Samen gaan we op zoek naar oplossingen. Je ziet ze nu misschien niet, maar ze zijn er wel degelijk!

VRAAG ONZE HULP!

Een cocaineverslaving ontstaat niet zomaar. Wij hebben veel clienten met hetzelfde probleem. We komen graag met je in contact om tot oplossingen te komen. Want die zijn er!Het wordt nooit makkelijker…

MAAR WIJ KUNNEN JE ECHT VERDER HELPEN

Coke is geen drug die je sporadisch recreatief gebruikt. Doordat je beloningscentrum in je hersenen activeert, je na één of meer dagen een enorme (vermoeidheids)dip krijgt en je terugdenkt aan de ‘fantastische’ dingen die je deed toen je cocaïne gebruikt had, is de drang om weer te gebruiken bijna niet in je eentje te weerstaan. Cocaïne is niet alleen een partydrug. Ook mensen die een druk (zaken)leven hebben, grijpen naar de coke. Denk dan aan artsen, rechters, advocaten en aan andere beroepen die veel van een mens eisen. Laat ons je helpen om van de cocaïne af te komen.

NEEM CONTACT MET ONS OP