HULP BIJ EEN ALCOHOLVERSLAVING

Het hebben van een alcoholverslaving komt veel voor in Nederland. Cijfers lopen uiteen, maar naar schatting zijn tussen de 82.400 en 350.000 Nederlanders alcoholverslaafd. Daarnaast zijn rond de 1,4 miljoen Nederlanders zware drinkers én zijn 400.000 mensen tussen de 18 en 64 jaar ‘probleemdrinkers’.

Wij kunnen je helpen met je verslaving aan alcohol

Een biertje bij het eten, een wijntje tijdens het koken en een glas whisky als slaapmutsje. Alcohol is enorm ingeburgerd in onze maatschappij en we weten allemaal dat je, als je wat meer drinkt, je er een lekker roesje aan overhoudt. Je problemen verdwijnen wat meer naar de achtergrond. Een extra motivatie om de dag erna minstens zo veel te drinken.
De problemen die je al had verdwijnen helaas niet en je krijgt er alleen maar meer problemen bij. Je krijgt onhandige ongelukjes, je meldt je vaak ziek of zegt afspraken af, je werkprestaties gaan achteruit en je maakt ruzie met je dierbaren.
Lukt het je niet om van de fles af te blijven en heb je de drank echt nodig? Dan is het tijd aan jezelf toe te geven dat je te maken hebt met een alcoholverslaving.

WAAR KOMEN JE PROBLEMEN VANDAAN?

Eerst gaan we op zoek naar de oorsprong van de problemen

SAMEN OP ZOEK

Samen gaan we op zoek naar oplossingen. Je ziet ze nu misschien niet, maar ze zijn er wel degelijk!

VRAAG ONZE HULP!

Een alcoholverslaving ontstaat niet zomaar. Wij hebben veel clienten met hetzelfde probleem. We komen graag met je in contact om tot oplossingen te komen. Want die zijn er!Het wordt nooit makkelijker…

MAAR WIJ KUNNEN JE ECHT VERDER HELPEN

We vinden het allemaal heel normaal dat iemand drinkt. Sterker nog: als een vrouw een drankje op een verjaardag afslaat, vragen we meteen of ze zwanger is. Anders heb je geen reden om niet te drinken. Doordat we zo gewend zijn aan alcoholgebruik, is de grens tussen wel en niet verslaafd zijn vaag. En dat terwijl alcoholisme zo dodelijk is. Alcoholverslaving kan iedereen overkomen. Soms is het iets dat in je genen zit; als je familie verslavingsgevoelig is, heb je als kind grotere kans op latere leeftijd ook (alcohol)verslaafd te raken. Daarnaast zijn bijvoorbeeld stress en depressie van invloed op het ontstaan van een alcoholverslaving. Zoek je een oplossing voor je problemen? Laat het ons weten.

NEEM CONTACT MET ONS OP